Hofstra Hulshof

Stand: 108 & 109

Bekijk website

Hofstra Hulshof

Misschien kent u ons bedrijf van ‘horen zeggen’.
Misschien hebt u in het verleden al eens gebruik gemaakt van onze diensten.
Misschien wilt u gewoon wat meer weten over Hofstra Hulshof Bouw.

In alle gevallen denken we u met deze internet site van dienst te zijn.
We geven een presentatie van ons bedrijf, dat sinds de oprichting in 1983 een forse groei heeft doorgemaakt. Klein begonnen maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming, waardoor wij slagvaardig en concurrerend zijn.
Een bedrijf dat opdrachten – van klein tot groot – naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers kan uitvoeren.
Dat kan een particulier zijn, die zijn woning wil laten (ver)bouwen of een slot wil laten vervangen, een woningbouwvereniging die het onderhoud bij ons bedrijf wil onderbrengen of nieuwbouw wil laten plegen, een stichting die restauratie of onderhoud wil uitvoeren aan hun monumentale panden, een school welke zijn panden wil laten onderhouden, verbouwen of nieuwbouwen of een ondernemer die een nieuw kantoorpand, bedrijfspand of bedrijfshal wil laten bouwen.
Kortom voor al uw nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, interieurbouw, winkelverbouwing, kozijnen en trappen kunt u een beroep op ons doen. Voor zowel kleine als grote opdrachten.

We kennen onze eigen kwaliteiten en mogelijkheden en durven dan ook zonder overdrijven te stellen dat we tot veel in staat zijn. Het kan niet zo gek zijn of wij hebben het al gedaan.
Op deze site vertellen we wie we zijn, wat we kunnen en wat we ook voor u wellicht kunnen betekenen.
Natuurlijk lichten we een en ander graag toe in een vrijblijvend gesprek. Daarvoor maken we met genoegen tijd vrij.