Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Benieuwd naar de mogelijkheden om deel te nemen aan Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen, neem dan contact op via 0529-462332 of sales@planeffect.com.

Beursbrochure: Brochure Bouwplan 2021

Inschrijfformulier: Inschrijfformulier 2021

Plattegrond: Plattegrond Bouwplan, Thuis in Wonen 2021

Covid-19 maatregelen

De huidige tijd vraagt om extra maatregelen omtrent het covid-19 virus. Om de beurs veilig te laten verlopen voor standhouder en bezoekers nemen wij diverse maatregelen. Als organisatie nemen we in ieder geval de volgende maatregelen voor een veilig verloop van Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen 2021:

  • Bredere gangpaden om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
  • Uitsluitend online registratie en kaartverkoop, bezoekers ontvangen uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het event een covid-19 gezondheidscheck. Tickets worden bruikbaar na het beantwoorden van de gezondheidscheck
  • Voldoende desinfectiemogelijkheden voor standhouders en bezoekers
  • Verplicht om handen te desinfecteren bij betreden van de beursvloer
  • Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers
  • Gezondheid van onze standhouders, bezoekers en medewerkers staat hoog in het vaandel. Als u als standhouder, bezoeker of medewerker klachten hebt die, volgende de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden duiden, dan vragen wij je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen.

In aanloop naar de beurs kan (indien nodig) bovenstaande lijst worden aangevuld met extra maatregelen. Enkele weken voorafgaand aan de beurs ontvangen standhouders nog een corona-protocol die geld in de stand en tijdens de beurs.

Sluit Menu