Inschrijfformulier

Brochure beurs Bouwplan 2022

 

Inschrijfformulier

Benieuwd naar de mogelijkheden om deel te nemen aan onze Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen, neem dan contact op via 0529-462332 of sales@planeffect.com.

Beursbrochure: 

Inschrijfformulier: Inschrijfformulier Bouwplan Thuis in Wonen bouw 2022.pdf

Plattegrond: Plattegrond Bonte Wever BPA 2022 basis.pdf

“Doordat we deelnemen aan de beurs Bouwplan merken we dat we meer bekendheid, meer aanvragen en meer klanten krijgen in het Noorden. Daarmee krijgt de authentieke houtbouw weer grond onder de voeten in de omgeving waar ze eeuwenlang beeldbepalend is geweest.”

Robuusteiken, Veenhuizen

Bezoekadres Bouwplan

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN
www.debontewever.nl

Met de auto

De Bonte Wever is gemakkelijk en snel te bereiken door de A28. Om de locatie te bezoeken rijdt u richting Assen. Wanneer u Assen nadert, volgt u de volgende instructies:

– A28 vanuit het Zuiden (Zwolle/Amersfoort)

Volg de A28 en E232 naar de Haarweg in Assen en neem vervolgens afrit 32 van de A28. Na 38 kilometer neemt u de afslag richting Groningen/Assen/Hoogeveen. Vervolgens na 31 kilometer neemt u afslag 32 naar N33 richting Assen/Eemshaven/Veendam/Gieten. Na 500 meter houdt u links aan bij de splitsing en rij vervolgens door op de afslagen 32-Assen en volg de borden U44. Vervolg de Haarweg en sla na 1,2 kilometer linksaf naar de Europaweg-Zuid. Na 1 kilometer neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de hoofdlaan, vervolgens slaat u tweemaal rechtsaf en een keer links af om het terrein van de Bonte Wever op te rijden. 

– A28 vanuit het Noorden (Groningen)

Neem vanaf de A28 afslag 33- Assen richting Assen/Smilde/N371. Vanaf deze afslag neemt u op de rotonde de 3e afslag naar de Balkendwarsweg. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Balkenweg en na 650 meter sla rechtsaf naar de Europaweg-zuid. Op de rotonde neemt u de derde afslag naar de hoofdlaan, na 280 meter sla rechtsaf naar de stadsbroek. Vervolgens rijdt u 2 maal rechtsaf en eenmaal linksaf en uw bestemming is bereikt.

– N33 vanuit Veendam

U neemt de afrit Assen (afslag 32) vanaf de N33.Vervolgens komt u bij de Haarweg, de rotonde gaat u recht over en na 500 meter gaat u linksaf. Na 1 kilometer neemt u op de rotonde de eerste afslag naar de hoofdlaan.

Met het openbaar vervoer

Overdag vertrekt ieder half uur en ’s avonds ieder uur stadsbus 1 (richting TT-Circuit) vanaf het station Assen naar Expo Assen. Vanaf de bushalte TT-Circuit is het nog circa 4 minuten lopen naar Expo Assen. Deze bus vertrekt ieder half uur vanaf het station Assen (7 en 37 minuten na het hele uur).
Overdag vertrekt ieder half uur en ’s avonds ieder uur stadsbus 1 (richting M.L. Kingweg via station en Ma) vanaf de bushalte TT-Circuit naar het station Assen. Deze bus vertrekt ieder half uur vanaf de bushalte TT-Circuit (15 en 45 minuten na het hele uur).

Na 18.37 uur (heen) en 18.45 uur (terug) adviseren wij u om een taxi te nemen naar Expo Assen. Vanaf deze tijden rijdt de bus om het uur.

Kijk voor een reisadvies op www.9292.nl of bel 0900-9292. 

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons o

Sluit Menu