Schrijf je in

Inschrijfformulier

Om u in te schrijven voor de beurs Bouwplan, dient u ons digitale inschrijfformulier volledig in te vullen en digitaal te ondertekenen.

Ga naar Inschrijfformulier

Benieuwd naar de mogelijkheden om deel te nemen aan onze Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen?

Neem dan contact op via 0529-462332 of aline@planeffect.com

De nieuwe brochure volgt snel

Recensies van standhouders

“Het digitale tijdperk biedt ons tegenwoordig mooie en snelle contactmomenten met onze klanten. Bouwplan doet hier niet voor onder hebben wij gemerkt in 2015. Laagdrempelig stapt de klant zo bij je binnen voor een goed adviesgesprek…”
“Wij staan dit jaar wederom op de beurs Bouwplan. De beurs in Assen zien wij altijd als één van de best bezochte beurzen in de omgeving met veel serieuze bezoekers. Voor ons is de beurs een uitstekende manier om de mensen te informeren over onze producten en om nieuwe klanten te werven.”
“Doordat we deelnemen aan de beurs Bouwplan merken we dat we meer bekendheid, meer aanvragen en meer klanten krijgen in het Noorden. Daarmee krijgt de authentieke houtbouw weer grond onder de voeten in de omgeving waar ze eeuwenlang beeldbepalend is geweest.”
“Wij zijn al jaren standhouder op de beurs Bouwplan. De beurs levert ons ieder jaar weer klanten op, zowel voor de korte als voor de lange termijn. Voor ons is de beurs een mooi platform om serieuze bezoekers over ons bedrijf en producten te informeren en adviseren.”
“De bezoeker op beurs Bouwplan is doelgericht, weet wat hij zoekt en waarover hij zich uitgebreid wil laten informeren.”
“Bouwplan biedt ons een ideaal platform om ons Bouw- en Woonwarenhuis onder de aandacht te brengen bij die consument die op dat moment ook daadwerkelijk met Bouwen en Wonen bezig is. Onze doelgroep wordt ons als ware op een presenteerblaadje aangereikt!”
“Doordat Bouwplan volop aandacht besteed aan duurzaam (ver) bouwen en wonen kunnen wij als Pluimers Isolatie direct in contact komen met onze doelgroep. Als Europees marktleider op het gebied van isolatie nemen wij graag deel aan deze beurs om bezoekers te informeren over de mogelijkheden van isolatie en de voordelen hiervan.”
“Bouwplan: tijd hebben voor bestaande relaties, maar ook nieuwe contacten leggen. Een gemoedelijke beurs, zowel voor de standhouder als de bezoeker!”
“Bouwplan is een goede en gezellige beurs voor de bezoekers en voor Hofstra Hulshof Bouw bv. Altijd potentiële klanten voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud aan en van de woning!”
“De woningmarkt staat vaak centraal in het nieuws, Helaas ook erg vaak negatief. Juist in deze markt zijn er veel kansen. Bouwplan is een goed moment om deze kansen te delen met de bezoekers.”