Doet u ook mee?

De beurs over

bouwen, wonen & duurzaamheid

Bouwplan, thuis in wonen is al jaren dé beurs voor de consument om informatie in te winnen over alles wat te maken heeft met bouwen, verbouwen, financiering, duurzaamheid, interieur en tuin. En dit alles onder één dak! Op 25, 26 en 27 januari gaan de deuren van Bouwplan weer open in De Bonte Wever in Assen.

De voorgaande jaren was de Expo-Assen de locatie voor onze beurs Bouwplan, thuis in wonen. Helaas is deze locatie niet meer beschikbaar voor beurzen. Dat was even schakelen, maar gelukkig hebben wij een hele mooie nieuwe locatie gevonden voor onze beurs, namelijk de Bonte Wever in Assen. Het is een prachtige locatie met 2 mooie hallen waar een bouwbeurs goed te realiseren is.

Tijdens de voorgaande edities werden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de isolatie daarvan, de bezoeker kon het allemaal zien tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen! Maar ook nieuwbouwplannen werden gepresenteerd tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen en dit zal bij de komende edities ook terug komen. 

Recensies van standhouders

“Het digitale tijdperk biedt ons tegenwoordig mooie en snelle contactmomenten met onze klanten. Bouwplan doet hier niet voor onder hebben wij gemerkt in 2015. Laagdrempelig stapt de klant zo bij je binnen voor een goed adviesgesprek…”
“Doordat we deelnemen aan de beurs Bouwplan merken we dat we meer bekendheid, meer aanvragen en meer klanten krijgen in het Noorden. Daarmee krijgt de authentieke houtbouw weer grond onder de voeten in de omgeving waar ze eeuwenlang beeldbepalend is geweest.”
“Wij zijn al jaren standhouder op de beurs Bouwplan. De beurs levert ons ieder jaar weer klanten op, zowel voor de korte als voor de lange termijn. Voor ons is de beurs een mooi platform om serieuze bezoekers over ons bedrijf en producten te informeren en adviseren.”
“De bezoeker op beurs Bouwplan is doelgericht, weet wat hij zoekt en waarover hij zich uitgebreid wil laten informeren.”
“Bouwplan biedt ons een ideaal platform om ons Bouw- en Woonwarenhuis onder de aandacht te brengen bij die consument die op dat moment ook daadwerkelijk met Bouwen en Wonen bezig is. Onze doelgroep wordt ons als ware op een presenteerblaadje aangereikt!”
“Doordat Bouwplan volop aandacht besteed aan duurzaam (ver) bouwen en wonen kunnen wij als Pluimers Isolatie direct in contact komen met onze doelgroep. Als Europees marktleider op het gebied van isolatie nemen wij graag deel aan deze beurs om bezoekers te informeren over de mogelijkheden van isolatie en de voordelen hiervan.”
“Bouwplan: tijd hebben voor bestaande relaties, maar ook nieuwe contacten leggen. Een gemoedelijke beurs, zowel voor de standhouder als de bezoeker!”
“Bouwplan is een goede en gezellige beurs voor de bezoekers en voor Hofstra Hulshof Bouw bv. Altijd potentiële klanten voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud aan en van de woning!”
“De woningmarkt staat vaak centraal in het nieuws, Helaas ook erg vaak negatief. Juist in deze markt zijn er veel kansen. Bouwplan is een goed moment om deze kansen te delen met de bezoekers.”

Waarom deelnemen?

 • Kom in contact met doelgericht publiek dat bezig is met bouw- en woondromen
 • Creëer naamsbekendheid bij de consument 
 • Vergroot uw marktkansen
 • Face-to-face contact met potentiële klanten werkt effectiever 
 • Haal vooroordelen en twijfels weg bij consumenten
 • Ga in gesprek met consumenten om hun plannen concreet te maken
 • Genereer directe leads en ondersteun bij de offerteaanvraag
 • Naast de vele gerichte consumenten wordt de beurs ook veel bezocht door bedrijven. De beurs is ook een uitstekend moment om te netwerken met professionals uit de branche
 • Nodig relaties en potentiële klanten uit om te laten zien waartoe u in staat bent
 • Beurzen zijn een laagdrempelige manier om met doelgerichte consumenten in contact te komen
 • Maak gebruik van de mogelijkheid een presentatie te geven zodat uw product/dienst nog meer onder de aandacht wordt gebracht
 • Extra adverteren rondom de beurs. Naast uw deelname is het mogelijk in de beurskrant te adverteren. Laat u dus van uw beste kant zien! 

Gemeenten

Ieder jaar presenteren meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe zich tijdens de beurs met onder andere nieuwbouwprojecten en bouwkavels. In alle deelnemende gemeenten en daarbuiten wordt Bouwplan, Thuis in Wonen, uitgebreid gepromoot middels aankondigingsborden, advertenties in regionale dagbladen en de beurskrant die huis-aan-huis wordt verspreid.

Thema’s

Dit jaar zullen er weer verschillende thema’s op de beurs te vinden zijn, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid, financiering, tuin en wonen & interieur. Deze thema’s zullen in de vorm van verschillende routes makkelijk te vinden zijn. Zo kan de bezoeker gericht zoeken en heeft men een compleet overzicht wat er op elk themagebied te vinden is.

Randprogramma

Voor de beurs wordt een uitgebreid randprogramma georganiseerd waar u een steentje aan bij kunt dragen! Wilt u bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier meer mensen informeren over uw producten of diensten? Overweeg dan om een presentatie te geven op de beurs! Daarnaast zijn ook andere vormen mogelijk en bespreekbaar. Wilt u met ons de eventuele mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0529-462332.