Exposanten

Welkom

Van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 januari 2020 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in wonen, voor de 25e keer georganiseerd. Laat u verrassen tijdens deze extra feestelijke editie van de beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. De beurs vindt wederom plaats in Expo Assen.

Tijdens de vorige editie hebben we maar liefst 4900 (gerichte) bezoekers mogen ontvangen op de beursvloer. Het was een geslaagde beurs, bezoekers hebben vele ideeën kunnen opdoen en plannen concreet kunnen maken. Bezoekers kwamen met gerichte vragen naar de deelnemende partijen en de mensen zijn positiever gestemd met betrekking tot het ondernemen van plannen op (ver)bouwgebied.

Ook tijdens de beurseditie in 2020 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de isolatie daarvan, de bezoeker kan het allemaal zien tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen! Maar ook nieuwbouwplannen worden gepresenteerd tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen.

Gemeenten

Ieder jaar presenteren meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe zich tijdens de beurs met onder andere nieuwbouwprojecten en bouwkavels. In alle deelnemende gemeenten en daarbuiten wordt Bouwplan, Thuis in Wonen, uitgebreid gepromoot middels aankondigingsborden, advertenties in regionale dagbladen en de beurskrant die huis-aan-huis wordt verspreid.

Thema’s

Dit jaar zullen er weer verschillende thema’s op de beurs te vinden zijn, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. Deze thema’s zullen in de vorm van verschillende routes makkelijk te vinden zijn. Zo kan de bezoeker gericht zoeken en heeft men een compleet overzicht wat er op elk themagebied te vinden is.

Randprogramma

Voor de beurs wordt een uitgebreid randprogramma georganiseerd waar u een steentje aan bij kunt dragen! Wilt u bijvoorbeeld op een laagdrempelige manier meer mensen informeren over uw producten of diensten? Overweeg dan om een presentatie te geven op de beurs! Daarnaast zijn ook andere vormen mogelijk en bespreekbaar. Wilt u met ons de eventuele mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0529-462332.

Waarom deelnemen aan beurs Bouwplan, Thuis in Wonen 2020

 • Kom in contact met doelgericht publiek dat bezig is met bouw- en woondromen
 • Creëer naamsbekendheid bij de consument 
 • Vergroot uw marktkansen
 • Face-to-face contact met potentiële klanten werkt effectiever 
 • Haal vooroordelen en twijfels weg bij consumenten
 • Ga in gesprek met consumenten om hun plannen concreet te maken
 • Genereer directe leads en ondersteun bij de offerteaanvraag
 • Naast de vele gerichte consumenten wordt de beurs ook veel bezocht door bedrijven. De beurs is ook een uitstekend moment om te netwerken met professionals uit de branche
 • Nodig relaties en potentiële klanten uit om te laten zien waartoe u in staat bent
 • Beurzen zijn een laagdrempelige manier om met doelgerichte consumenten in contact te komen
 • Maak gebruik van de mogelijkheid een presentatie te geven zodat uw product/dienst nog meer onder de aandacht wordt gebracht
 • Extra adverteren rondom de beurs. Naast uw deelname is het mogelijk in de beurskrant te adverteren. Laat u dus van uw beste kant zien! 

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons op!

 

Meld u aan voor de Beurs Bouwplan, Thuis in Wonen nieuwbrief

Nieuwsbrief beurs Bouwplan, Thuis in Wonen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date

Sluit Menu