Adviesgesprekken

Als u de beurs bezoekt, heeft u de kans om zich in te schrijven voor onze gratis adviesgesprekken! In een half uurtje buigen onze specialisten zich over al uw woonvraag en de ervaring leert dat dat mooie inzichten oplevert!

Interieuradvies van Theo-Bert Pot

Om interieuradvies te geven op de beurs hebben wij niemand minder dan interieurstylist Theo-Bert Pot uitgenodigd, bekend van TV! Dus twijfelt u over de indeling van uw huis? De inrichting van uw woonkamer? Weet u niet welke kleuren u moet kiezen? Maak dan een afspraak met Theo-Bert!

Tuinadvies van Harrie Boerhof

Voor advies over de inrichting van uw tuin kunt u terecht bij Harrie Boerhof, al jarenlang verbonden aan de beurs. Als u de plattegrond van uw tuin meeneemt naar de beurs en aan Harrie vertelt wat u belangrijk vindt, maakt hij voor u een schetsontwerp van uw tuin. Door zijn jarenlange ervaring overziet Harrie het totale plaatje, en dat levert eigenlijk altijd een mooi en verrassend ontwerp op. En daar kunt u dan deze zomer al van genieten!

Bouwkundigadvies van Marc Eerens

Heeft u verbouwingsplannen maar wilt u weten wat er bouwtechnisch mogelijk is? Dan kunt u op de beurs uw vragen voorleggen aan Marc Eerens van Studio Brix. Studio Brix is een onafhankelijk en zelfstandig bouwkundig adviesbureau. Tijdens een gratis adviesgesprek kan Marc Eerens al uw bouwkundige vragen beantwoorden!