Adviesgesprekken

Als u de beurs bezoekt, heeft u de kans om zich in te schrijven voor onze gratis adviesgesprekken! In een half uurtje buigen onze specialisten zich over al uw woonvraag en de ervaring leert dat dat mooie inzichten oplevert!

Kleur- of indelingsadvies van Ella geeft kleur

Vindt u het moeilijk om kleuren te kiezen voor uw interieur of komt u er niet uit hoe u uw (nieuwe) woning het beste kunt indelen? Dan bent u bij interieurontwerper Ella Vlug aan het juiste adres. Als u foto’s van uw interieur meeneemt en indien voorhanden een plattegrond, dan maakt Ella voor u een schetsontwerp ter inspiratie óf zij adviseert u welke kleurencombinatie het beste bij u en uw woning past.

  • Meld je aan

Kleur- of styling advies van Mindy Schroor Interieurontwerp

U bent aan het nadenken over de inrichting van uw huis. Straks wordt uw huis opgeleverd of de verbouwing is afgerond. Dan is het tijd om uw persoonlijkheid toe te voegen door middel van kleur en inrichting. Tijdens een gratis adviesgesprek kijk ik met u mee naar de wensen en mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een mooie kleur in gedachten voor uw muur maar geen idee hoe deze verder te combineren? Moet dat oude stoeltje zeker terugkomen maar vraagt u zich af hoe die het beste te combineren is? Of wilt u weten hoe u kunt zorgen voor meer balans in uw interieur? Samen kijken we naar uw vraag en in een kort advies geef ik u zoveel mogelijk handvatten om mee aan de slag te gaan. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren kunt u bijvoorbeeld een plattegrond, kleurstaal en/of foto’s van bepaalde items meebrengen.

  • Meld je aan

Tuinadvies van Harrie Boerhof

Voor advies over de inrichting van uw tuin kunt u terecht bij Harrie Boerhof, al jarenlang verbonden aan de beurs. Als u de plattegrond van uw tuin meeneemt naar de beurs en aan Harrie vertelt wat u belangrijk vindt, maakt hij voor u een schetsontwerp van uw tuin. Door zijn jarenlange ervaring overziet Harrie het totale plaatje, en dat levert eigenlijk altijd een mooi en verrassend ontwerp op. En daar kunt u dan deze zomer al van genieten!

  • Meld je aan

GOP de Boer – Vloervernieuwing.nl

Heeft uw vloer een opfris beurt nodig? Dan moet u bij de vloeren specialisten van Vloervernieuwing.nl zijn. Uw houten vloer graag weer als nieuw? Of toch liever een PVC vloer? Wij regelen het voor u. Vraag gerust naar de Aart de Boer, Rick Niemeijer of Rick Hatzmann.

Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

  • Meld je aan

Bouwkundigadvies van Studio Brix

Heeft u verbouwingsplannen maar wilt u weten wat er bouwtechnisch mogelijk is? Dan kunt u op de beurs uw vragen voorleggen aan Marc Eerens van Studio Brix. Studio Brix is een onafhankelijk en zelfstandig bouwkundig adviesbureau. Tijdens een gratis adviesgesprek kan Marc Eerens al uw bouwkundige vragen beantwoorden!

  • Meld je aan

Adviesgesprek van Bestrating.nl

Tijdens een adviesgesprek willen we graag jouw wensen en ideeën bespreken en samen nadenken over de opties die binnen jouw budget passen. Of het nu gaat om bestrating, verlichting of het creëren van een prachtig buitenverblijf, bij Bestrating.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw tuin!

  • Meld je aan

Adviesgesprek van Dak en Gevel Noord

Voor advies over het reinigen van uw gevels of dak bent u bij Dak & Gevel Noord aan het juiste adres. Wij reinigen en coaten daken, reinigen en impregneren / kleur coaten stenen gevels en we maken de gevels van uw bedrijfspand weer als nieuw! Vraag gerust naar Aart de Boer, Rick Niemeijer of Rick Hatzmann. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden voor zijn. Benieuwd naar de kosten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte middels google Street view.

  • Meld je aan

Adviesgesprek van Dakpanvervanging.nl

Voor advies over het renoveren van uw dak kunt u terecht bij de dak specialisten van Dakpanvervanging.nl. Vraag gerust naar Aart de Boer, Rick Niemeijer of Rick Hatzmann. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn omtrent het renoveren van uw dak.

Benieuwd naar de kosten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte middels google Street view

  • Meld je aan

Adviesgesprek van Binnentegels.nl

In een adviesgesprek streven we ernaar je optimaal te begeleiden bij het ontdekken van de ideale vloer die aansluit bij jouw wensen. Of je nu een beperkt of ruim budget hebt, bij Binnentegels.nl vind je de perfecte tegel als fundament voor jouw woning!

  • Meld je aan

Marco Bakker Droomtuinen

Uw droomtuin start bij Hoveniersbedrijf Marco Bakker uit Assen! Wilt u een nieuw tuinontwerp laten maken, de aanleg laten verzorgen of het tuinonderhoud uit handen geven? Hoveniersbedrijf Marco Bakker uit Assen beschikt over een uitgebreide ervaring en expertise. Zij zijn de ware vakman, die u van dienst kan zijn met een compleet tuinplan, of de aanleg van het laatste stukje groen.

  • Meld je aan