Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

7

HeatflowSystems B.V.

Welkom in de stand van HeatflowSystems B.V.

HÉT INFRAROOD-VERWARMINGSSYSTEEM VAN DE TOEKOMST.

Heatflow® is een ongekend dunne, slechts 0,5mm dikke infrarood folie, die u van een ongekend comfortabele verwarming voorziet.

Naos Co. Ltd. heeft een koolstofvezel folie ontwikkeld met niet alleen een revolutionaire koolstofvezel vulling, maar tevens een unieke verbinding tussen de koperen en zilveren stroomgeleiders.

Deze verbinding zorgt voor een lager energieverbruik en probleemloze geleiding van stroom door de koolstofvezel vulling. Het basis element is van hoge kwaliteit en de veiligheid wordt gegarandeerd door de unieke verbinding tussen de koperstrip en de zilveren coating, wat op zijn beurt zorgt voor een probleemloze stroomtoevoer.

Deze techniek maakt Heatflow® uniek. Bij slecht contact tussen de koperen strip en de zilveren coating kunnen elektrische storingen in de geleiding ontstaan welke het verwarmingssysteem negatief laten functioneren en de energiekosten kunnen laten oplopen. Met dank aan de precieze methode van lijmen met behulp van een speciaal polymeer poeder wordt voorkomen dat dergelijke elektrische storingen kunnen optreden in Heat ow® verwarmingsfolie.

Carbonvezel-vulling zorgt voor een lange levensduur

In Heatflow® verwarmingsfolie wordt koolstofvezel vulling gebruikt als verwarmingselement. Dit is een composiet van koolstofvezel en koolstof-pasta welke op folie wordt aangebracht zoals dit in de drukwerk-industrie toegepast wordt. Met dank aan deze speciaal toegepaste koolstofvezel vulling is de levensduur verdriedubbeld ( meer dan 30 jaar ) en is plaatselijke oververhitting uitgesloten.

Heatflow® overtreft in principe alle conventionele verwarmingssystemen met zijn typische eigenschappen en karakteristieken.

Heatflow® verwarmingsfolie is technologisch gepatenteerd. Bij gebruik van Heatflow® kunnen besparingen gerealiseerd worden op de energiekosten van meer dan 40% ten opzichte van bestaande, conventionele verwarmingssystemen.

Contact:

Mail: Info@heatflowsystems.nl

Telefoon: 085-0656245