Postma - afbeelding

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

16

Bouwbedrijf Postma

Welkom in de stand van Bouwbedrijf Postma

Bouwbedrijf Postma is als familiebedrijf al ruim een eeuw een begrip in Noord-Nederland. We realiseren zowel houtskelet- als traditionele woningen. Dit doen we met veel plezier onder eigen architectuur, maar ook voor andere architecten en zakelijke opdrachtgevers.


De broers Klaas Herman en Jurjen staan vandaag – als vierde generatie – aan het roer van ons allround bouwbedrijf. De bouwsector is altijd onderhevig geweest aan grote veranderingen: alle generaties Postma hebben op hun beurt voor uitdagingen gestaan. Het anticiperen op deze ontwikkelingen en het blijven vooroplopen is telkens een belangrijke pijler onder het succes geweest van Bouwbedrijf Postma. En dat is het nog steeds.
Als klant kun je dan ook rekenen op een brede deskundigheid op het gebied van moderne en toekomstgerichte woningbouw. En je kunt rekenen op het directe en persoonlijke contact met het bouwteam dat jouw woning realiseert. Dat je meteen bij aanvang van de bouw je eigen sleutel krijgt – en dus altijd de vorderingen met eigen ogen kunt volgen – is hier een praktisch voorbeeld van.


Vakmanschap, deskundigheid en betrokkenheid vormen het fundament van Bouwbedrijf Postma. Tel daarbij op de drive om het samen met de klant zo goed mogelijk te doen, en je hebt het DNA van het familiebedrijf te pakken.

Sinds onze start in 1902 hebben we heel wat houtskeletbouw woningen en traditionele woningen gerealiseerd in Friesland en ver daarbuiten. Het merendeel van onze opdrachtgevers komt anno vandaag uit Friesland, Groningen, Drenthe, de kop van Noord-Holland, de kop van Overijssel en de Waddeneilanden.
Bij ons kun je rekenen op een brede deskundigheid op het gebied van moderne en toekomstgerichte woningbouw. Omdat we op de meest uiteenlopende plekken bouwen – aan het water, middenin het landschap, in nieuwbouwwijken, noem maar op – kunnen we jouw woning realiseren waar je maar wilt.

Contact:

Mail: info@bouwbedrijfpostma.nl

Telefoon: 0512-332173