headerwebsite - NMFDrenthe

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

6

Drents Energieloket

Welkom in de stand van het Drents Energieloket

Plan direct een telefonisch advies in

Wat is het Drents Energieloket?
Je woning energiezuiniger, aardgasloos of energieneutraal maken. Welke stappen kun je dan zetten? Wat is er allemaal mogelijk? Zijn er subsidies voor? En gelden die subsidies ook voor jouw specifieke gemeente? Wij zijn er voor kosteloos en onafhankelijke informatie en advies. Het Drents Energieloket geeft informatie en beantwoordt je vragen via telefoon en mail en op bijeenkomsten die in heel de provincie worden gehouden. Het loket is niet fysiek maar een online platform: www.drentsenergieloket.nl

Heb je vragen?
Ga naar www.drentsenergieloket.nl. Dit is de plek waar je als inwoner van Drenthe terecht kunt met vragen over het energiezuiniger maken van je woning. Op de website vind je informatie over onder andere:
• Isolatie: bijvoorbeeld gevel-, dak-, vloer- en glasisolatie.
• Zonne-energie: bijvoorbeeld zonnepanelen en zonneboilers.
• Duurzame verwarming: bijvoorbeeld warmtepompen en infraroodverwarming.
• Financieringsmogelijkheden: leningen en subsidies voor energiebesparende maatregelen.
• Aardgasloos of energieneutraal wonen: welke stappen er nodig zijn om dit te bereiken.

Contact
Vraag jij je af met welke maatregelen je het beste aan de slag kunt? Wil je weten hoe je een goed bedrijf kiest? Of hoe je offertes kunt beoordelen? Wil je weten of een subsidieregeling nog geldig is of hoe je maatregelen kunt financieren? Voor al deze vragen en meer kun je contact opnemen met het Drents Energieloket. Bel het loket op 085 – 7920158 of stuur een mail naar info@drentsenergieloket.nl.

Het Drents Energieloket is een samenwerking tussen de 12 Drentse gemeenten, de provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en de Natuur en Milieufederatie Drenthe, en is niet gelieerd aan bedrijven. De samenwerking valt onder de Expeditie energieneutraal wonen van de provincie.

Plan direct een telefonisch advies in

Beurs bouwplan aanbieding

€50 terug op energiebesparende producten

Ben je woningeigenaar en heb jij al je waardebon verzilverd? Ga snel naar https://haaldewarmteinhuis.nl/waardebon om te lezen hoe je dat kunt doen!

Ontvang €200 korting op het waterzijdig inregelen van je Cv-installatie

Geef je Cv-installatie een update met €200 korting! Zo wordt het beter warm in huis én bespaar je op energiekosten. Vraag nu je CV-verbeterbon aan. Ga voor meer info snel naar https://haaldewarmteinhuis.nl/cvverbeterbon/