Routebeschrijving

Bezoekadres Bouwplan

Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN
www.debontewever.nl

Met de auto

De Bonte Wever is gemakkelijk en snel te bereiken door de A28. Om de locatie te bezoeken rijdt u richting Assen. Wanneer u Assen nadert, volgt u de volgende instructies:

– A28 vanuit het Zuiden (Zwolle/Amersfoort)

Volg de A28 en E232 naar de Haarweg in Assen en neem vervolgens afrit 32 van de A28. Na 38 kilometer neemt u de afslag richting Groningen/Assen/Hoogeveen. Vervolgens na 31 kilometer neemt u afslag 32 naar N33 richting Assen/Eemshaven/Veendam/Gieten. Na 500 meter houdt u links aan bij de splitsing en rij vervolgens door op de afslagen 32-Assen en volg dan de borden U44. Vervolg de Haarweg en sla na 1,2 kilometer linksaf naar de Europaweg-Zuid. Na 1 kilometer neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de hoofdlaan, vervolgens slaat u rechtsaf naar de Stadsbroek, dan nogmaals rechtsaf en een keer linksaf om het terrein van de Bonte Wever op te rijden. 

– A28 vanuit het Noorden (Groningen)

Neem vanaf de A28 afslag 33- Assen richting Assen/Smilde/N371. Vanaf deze afslag neemt u op de rotonde de 3e afslag naar de Balkendwarsweg. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Balkenweg en na 650 meter sla rechtsaf naar de Europaweg-zuid. Op de rotonde neemt u de derde afslag naar de hoofdlaan, na 280 meter neemt u de rechter afslag naar de stadsbroek. Vervolgens neemt u de rechter afslag, dan de linker afslag s en uw bestemming is bereikt.

– N33 vanuit Veendam

U neemt de afrit Assen (afslag 32) vanaf de N33.Vervolgens komt u bij de Haarweg, de rotonde gaat u recht over en na 500 meter gaat u linksaf. Na 1 kilometer neemt u op de rotonde de eerste afslag naar de hoofdlaan. Na 280 meter neemt u de afslag naar rechts naar de Stadsbroek. Vervolgens neemt u de rechterafslag, de afslag naar links en uw bestemming is bereikt.

Met het openbaar vervoer

Overdag vertrekt ieder half uur en ‘s avonds ieder uur arrivabus 14 (richting Leeuwarden via v’huizen)  vanaf het station Assen naar de Bonte Wever. Vanaf de bushalte Hoofdlaan is het nog circa 3 minuten lopen naar de Bonte Wever. Deze bus vertrekt ieder uur vanaf het station Assen. (32 minuten na het hele uur)

Overdag vertrekt ieder half uur en ‘s avonds ieder uur Qbuzz 20 (richting Diever via Dieverbrug) vanaf de bushalte Stadsbroek is het nog circa 3 minuten lopen naar de Bonte Wever. Deze bus vertrekt ieder half uur vanaf (het hele uur en 30 minuten na het hele uur).

Na 20.20uur (heen) en 20.23uur (terug) adviseren wij u om een taxi te nemen naar de Bonte Wever. Vanaf deze tijden rijdt de bus om het uur.

Kijk voor een reisadvies op www.9292.nl of bel 0900-9292. 

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons op