4 tips voor het inrichten van uw droomtuin!

Deel dit artikel:

4 tips voor het inrichten van uw droomtuin!

Wat is er fijner dan met mooi weer in je tuin zitten? Met mooi weer in je droomtuin zitten! Nu is het mooie weer nog ver weg maar is dit het moment om te kijken naar de inrichting van uw droomtuin! Om je daar een handje bij te helpen hebben wij 4 tips voor het inrichten van je droomtuin opgesteld. Dit in samenwerking met een hovenier met meer dan 15 jaar ervaring: Marco Bakker!

  • Zitplekken

Wat zijn de mooiste plekken in je tuin? Waar heb je de meeste zon en waar heb je het beste uitzicht? Hou deze plekken gereserveerd voor een zitplek! Zo zit je altijd op de beste plek in je tuin!

  • Ondergrond

Vervolgens is het van belang om je eisen van je bestrating of terras op een rij te zetten. Mag het glad worden en welke uitstraling wil ik creëren? Kies op basis van deze eisen de perfecte ondergrond.

  • Zichtlijnen

Zichtlijnen maken jouw tuin interessanter en spannender. Door zichtlijnen toe te voegen creëer je meer diepte, en daarmee, een grotere tuin. Houd hier rekening mee wanneer je je tuin gaat inrichten.

  • Accessoires

Houd ten slotte rekening met accessoires. Een tuin mag net als je interieur aangekleed worden. Dit maakt het speelser. Denk hierbij aan sierlijke potten, verlichting of water. Houd hier ruimte voor vrij!

Waren deze 4 tips voor het inrichten van je droomtuin jou te ingewikkeld en is het voor jou te veel om over na te denken? Kom even langs op beurs Bouwplan waar Marco Bakker graag met u mee denkt en met u een tuin realiseert waar u van weg droomt.