20200729_144647 - Mirco Bakker

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

13

Marco Bakker Hoveniersbedrijf

Welkom in de stand van Marco Bakker Hoveniersbedrijf

Marco Bakker Hoveniersbedrijf helpt u bij het bedenken en realiseren van uw droomtuin.
Wij creëren, realiseren en onderhouden uw groene droomtuin.
Groen is onze passie. Je kunt bij ons terecht voor ontwerp, aanleg, renovatie, onderhoud en advies.

Ons doel is uw droomtuin te realiseren. Een tuin waar u het hele jaar door van alle jaarseizoenen kunt genieten. Niet alleen in de lente en in de zomer. Juist door de combinatie van groen, bouwkundige elementen, verlichting en water kun je spelen met het karakter en de uitstraling van de tuin. In het voorjaar komt het groen in de tuin tot leven. Dan volgt bloeipracht in de zomer, hopelijk vergezeld met mooi weer. In de verkleuring van de herfst komen juist ook de statische elementen meer tot leven komen. En tot slot, als het groen zich schuilhoudt in afwachting van het nieuwe seizoen, geeft warme sfeervolle verlichting de tuin in de winter een hele andere dimensie.

De kracht van ons bedrijf is op de eerste plaats een persoonlijk creatief tuinontwerp. Ieder mens is uniek. Dat geldt ook voor de tuin. Wij luisteren aandachtig naar uw tuinideeën en voorkeuren. Vervolgens gaan we de uitdaging aan om dit te vangen in een ontwerp dat uw verbeelding overtreft.
Op de 2e plaats het vakmanschap van onze hoveniers. Of het nu om tuinaanleg, beplanting, bestrating, verlichting, tuinhuisjes, pergola’s, waterelementen of schuttingen gaat. De vakmannen zorgen ervoor dat het ontwerp nauwkeurig word uitgevoerd.

Daarnaast schenken wij veel aandacht aan milieu en duurzaamheid en volgen we de ontwikkelingen en innovaties op dit gebied en passen dit toe in uw tuin. Wij werken met duurzame en milieuvriendelijke materialen. Duurzaamheid zit in ook in ons begrip van kwaliteit. Wij willen dat u ook over 5 jaar nog evenveel geniet van een nieuwe aangelegde tuin. Wat mooi is moet mooi blijven. Als u zelf geen groene vingers hebt, helpen wij graag met het onderhoud.

Volg ons ook op Instagram, Facebook en LinkedIn. Regelmatig plaatsen wij artikelen, leuke tips en weetjes. Zo geven wij u volop inspiratie voor uw eigen tuin.

 

Contact:

Mail: info@hoveniersbedrijfmarcobakker.nl

Telefoon: 06-10889961