HuitingSchoon2018BR aangepast

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

35

HuitingSchoon

Welkom in de stand van HuitingSchoon

Wat leuk dat wij u mogen begroeten in onze online stand! Schenk uzelf een lekker kopje koffie of thee in en neem uitgebreid de tijd om onze stand te bekijken.

HuitingSchoon makelaars & adviseurs, de allesomvattende makelaar! Bij ons kunt u terecht voor verkoop, aankoop, taxaties maar ook voor nieuwbouw. Neem hiervoor een kijkje op onze website onder het kopje Nieuwbouw.

Asselyn
Vrijdag 29 januari 2021 om 12.00 uur gaan de allerlaatste woningen van het plan Asselyn in de verkoop. Heerlijk ruim en modern wonen vlakbij het gezellige centrum van Assen. Op deze unieke locatie op het voormalige veemarktterrein wordt een stijlvolle nieuwbouwwijk gerealiseerd. Het laatste woonaanbod bestaat uit ruime stadvilla’s, geschakelde stadsvilla’s en hippe appartementen. Intussen is er begonnen met de bouw van de woningen van de eerste fase. Loop eens langs de bouwplaats en bekijk met eigen ogen hoe de stadse en stoere woonwijk steeds verder vorm krijgt.

Acmesa
Op het voormalig Acmesa fabrieksterrein worden circa 80-100 woningen ontwikkeld verdeeld over fraaie statige herenhuizen, luxe halfvrijstaande villa’s, appartementen en een bijzonder chique (en hoogste) woontoren van Assen. Acmesa grenst direct aan het centrum van Assen en ligt pal tegenover het NS station.

Contact:

T 0592-390321

E info@huitingschoon.nl