Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

12

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof

Welkom in de stand van Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof

Plan uw tuinontwerp in

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof is een familiebedrijf dat inmiddels ruim 40 jaar bestaat met een aantal hechte teams die in de noordelijke provincies werkzaam zijn. Door de jarenlange ervaring, kunnen wij bij tuinontwerp en aanleg adviseren in alle mogelijkheden die bij uw specifieke situatie passen.
Onze hoveniers maken en onderhouden vele tientallen tuinen per jaar. De tuinen zijn zeer gevarieerd, van grote boerderij- en villatuinen tot piepkleine stadstuintjes. Zie ook ons portfolio op https://www.harrieboerhof.nl/portfolio

Één van onze specialismen is het aanleggen van natuurlijke zwemvijvers. Milieuvriendelijk door bijvoorbeeld een lemen bodem i.p.v. kunststof. Als laatste willen wij nog onze kundigheid bij het aanleggen van sierbestrating noemen: tuinbestrating wordt net iets beter door uw hovenier gelegd. Selectie van planten is een basis voor goede tuinaanleg. Als hoveniersbedrijf met veel vakmanschap en liefde voor groen, selecteren en kweken wij zelf planten en bomen voor de tuinaanleg, dus: sterke en mooie planten voor een redelijke prijs.

In kleinere tuinen zullen we alle mogelijkheden volledig benutten door een goed tuinontwerp en aanleg met de juiste materialen. Een ander specialisme is het ontwerpen en aanleggen van grotere tuinen waarbij we werken met meerdere ploegen en zwaar materieel zodat de aanleg niet te lang duurt.

Overweegt u uw tuin te laten aanleggen, dan zullen we in voorbereidende gesprekken uw situatie goed in beeld te brengen. Dan, in samenspraak, komen we met ons advies over alle mogelijkheden tot een perfect tuinontwerp. We nodigen u uit om samen met ons werk van uw tuin te maken!

 

Contact:

Mail: info@harrieboerhof.nl

Telefoon: 0521-598381

Beurs bouwplan aanbieding

Tijdens de beurs, op dít moment zitten onze tuinontwerpers voor u klaar. Wij geven vrijblijvend online tuinontwerpsessies van een uur weg. Klik de knop voor inplannen!

Plan uw tuinontwerp in