Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp

20

Bureau Siemer

Welkom in de stand van Bureau Siemer

Astrid Siemer is (interieur)architect en restauratiedeskundige en is ruim 25 jaar actief binnen haar eigen bureau. Ze heeft veel ervaring opgebouwd in het restaureren en verbouwen van interieur en exterieur van monumentale panden, waaronder veel boerderijen. Ze zoekt haar inspiratie in het bestaande, vaak historische gegeven. Authentieke elementen komen in contrast te staan met een moderne eigentijdse vormgeving. De bestaande constructie is de structuur van een pand en is uitgangspunt voor de planvorming. In haar ontwerpen staan licht, ruimtelijkheid en openheid centraal.

Astrid Siemer staat als interieurarchitect ingeschreven in het architectenregister onder registratienummer 4.980101.003

Inmiddels heeft Astrid meerdere boerderijen en woonhuizen nieuw gebouwd. Ook heeft ze onlangs een aantal projecten mogen realiseren waarbij de woning middels een aanbouw is vergroot. Ze verzorgd voor u alle werkzaamheden van de eerste ontwerpschets, tekeningen omgevingsvergunning tot en met de oplevering.

Van 2017 tot en met 2019 was Astrid lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit en Cultuurhistorie Drenthe. Sinds januari 2020 is ze als restauratiedeskundige toegetreden als lid van de monumentencommissie van de provincie Groningen.

Heeft u plannen voor verbouw of aanbouw van uw woonhuis of boerderij, breng dan een bezoek aan onze website voor inspiratie en nadere kennismaking met Bureau Siemer. Via het contactformulier op de site kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact:

Mail: info@bureau-siemer.nl

Telefoon: 0592-312414