• Klik op de roze bolletjes en dan 'lees meer' om de stands te bekijken
1

De Velduil Assen

Wonen in plan ‘De Velduil’, op steenworp afstand van het station en op loopafstand van het bruisende stadshart van Assen. In het uiterst duurzame plan ‘De Velduil’ wordt een heerlijke groene omgeving gecreëerd waar twaalf koopwoningen, onder bijzondere architectuur, worden gerealiseerd. Vier twee-onder-één-kap woningen, met mogelijkheid tot levensloop, en acht rijwoningen zullen op de knusse voormalige vrije schoollocatie verrijzen.

Plan ‘De Velduil’ ligt hemelsbreed op circa 200 meter van het markante nieuwe station van Assen. Alle stadsvoorzieningen zijn op loopafstand: gezellige terrassen, restaurants, cafés en het mooie oude monumentale centrum van Assen. Plan ‘De Velduil’ is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg en parkeren kan op jouw eigen kavel.

Uiteraard zijn alle woningen gasloos en uiterst duurzaam. De woningen worden in de basis bijna energieneutraal gebouwd en voldoen ruimschoots aan de toekomstige eisen van 2021 (BENG). De duurzaamheid kan zelfs worden uitgebreid naar nul-op-de-meter (EPC=0,0).

Er is erg veel aandacht besteed aan het isoleren van de woning. Daarmee wordt niet alleen de energielast verlaagd, maar ook de geluidsdruk van buiten. Het huis krijgt als het ware een ‘warme jas’. Goede isolatie scheelt in de maandelijkse energielasten, is beter voor het milieu en betekent bovendien dat de woning een zeer comfortabel binnenklimaat heeft.

De woning is voorzien van een warmtepomp, balansventilatie, driedubbel glas en laagtemperatuur verwarming.

Creëer jouw eigen gevel
Wat erg bijzonder aan dit project is, is dat je jouw eigen gevel kunt bepalen door diverse gevelopties. Wil je fraaie smalle raampartijen, een frans balkon met openslaande deuren of grote raampartijen? Het kan allemaal. Met keuze uit diverse deurkleuren creëer je jouw eigen gevel. Naast dat je jouw eigen smaak in de woning aan kunt brengen, zal dit een prachtig dynamisch gevelbeeld voor het gehele project opleveren.

Sterke punten plan ‘De Velduil’:
• Ruime duurzame woningen conform toekomstig bouwbesluit – klaar voor de toekomst! Extra rentekorting op je
hypotheek, vraag je financieel adviseur naar de voorwaarden!
• Slechts twaalf woningen
• Onder architectuur ontworpen door de kanjers van 12WAT met oog voor fraaie detailleringen en metselwerk
• Fraai aangelegd kleinschalig nieuwbouwplan met oog voor groen en biodiversiteit – een heerlijke plek voor kinderen
om buiten te spelen
• Vlakbij het station Assen
• Op loopafstand van het stadshart van Assen met al haar gezelligheid en voorzieningen
• Diverse (basis)scholen in eigen wijk
• Een eigen winkelcentrum in de wijk voor al jouw dagelijkse boodschappen

Lees meer

1 of 18
2

De Groene Brink Beilen

LAATSTE KANS! NOG 1 WONINGEN BESCHIKBAAR!

De Groene Brink, een prachtige plek dichtbij allerlei voorzieningen. Op deze mooie groene locatie in het centrum van Beilen, ontwikkelt WVG Ontwikkeling uit Meppel karakteristieke koopwoningen, bestaande uit rijwoningen, een driekapper en tweekappers. Dit in een buurt met een eigen karakter, met aandacht voor architectuur, oog voor detail en GASLOOS.

De Groene Brink wordt een heerlijke buurt om te wonen. Ruim, groen en duurzaam. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Zo wandel of fiets je in een paar minuten naar het sfeervolle centrum van Beilen, maar ook supermarkten, scholen, het station en bijvoorbeeld een medisch centrum zijn dicht bij. Bovendien zit je zo op de A28 richting Assen, Groningen of Zwolle.
De Groene Brink wordt zo ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Waar je kunt genieten van modern wooncomfort en een duurzame leefomgeving. Aan de achterzijde van de woningen worden, om een mooi beeld te krijgen, hekwerken met hedera geplaatst, twee wadi’s zorgen voor de opvang en geleidelijke afvoer van regenwater en verlichting zorgt voor een veilig gevoel. De huizen worden goed geïsoleerd, keramische pannen op het dak en ……. worden niet meer aangesloten op gas, maar voorzien vloerverwarming en een warmtepomp. Gasloos, dus klaar voor de toekomst.

De brink
In veel Drentse nederzettingen is de brink een centrale open ruimte, vaak begroeid met gras en eikenbomen. Aanvankelijk was de brink een open ruimte aan de rand van de nederzetting (brink = rand). Vaak waren er meerdere open ruimtes als huisbrinken. Brinken zijn vermoedelijk ontstaan vanaf de 12e eeuw toen de boerderijen een vaste plaats in het dorp kregen. Daardoor kregen ook de open ruimtes een vaste ligging.
De brink was de natuurlijke ontmoetingsruimte en de plaats om evenementen, zoals kermissen en jaarmarkten te houden. De ontmoetingsfunctie werd versterkt door ambachtslieden, zoals een smid en timmerman en door winkeliers die rond de brink woonden. Omdat doorgaande wegen elkaar op de brink kruisten, zijn daar meestal één of meerdere cafés. Deze wegen zorgden in de vorige eeuw ervoor dat buslijnen door de dorpen gingen en de brink een halteplaats werd.
Op de brinken zijn soms grote kuilen of dobben voor bluswater gebruikt. Tevens diende de ruimte als drinkplaats en inscharingsruimte voor het dorpsvee.

Lees meer

2 of 18
3

Oostergracht Assen

PLAN IN VOORBEREIDING

In de nieuwste woonwijk van Assen, Kloosterveen, worden aan de Oostergracht 23 rijwoningen gerealiseerd. Het nieuwbouwplan wordt gesitueerd in het centrum van Kloosterveen, Kloosterveste. Een ideale ligging, op loopafstand van het winkelcentrum, basisscholen en op korte afstand van de uitvalswegen.

Schrijf u in om op de hoogte gehouden te worden over dit nieuwbouwproject.

Bekijk project

3 of 18
4

Walstro Beilen

levensloopbestendige woningen

lees meer

4 of 18
5

Acmesa Assen

In ontwikkeling aan de rand van het centrum van Assen: het Acmesaterrein.
Op het voormalig Acmesa fabrieksterrein worden circa 80-100 woningen ontwikkeld verdeeld over fraaie statige herenhuizen, luxe halfvrijstaande villa’s, appartementen en een bijzonder chique (en hoogste) woontoren van Assen. Acmesa grenst direct aan het centrum van Assen en ligt pal tegenover het NS station.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkeling van dit project? Meld je dan vrijblijvend aan op de projectwebsite www.assenacmesa.nl.

lees meer

5 of 18
6

Asselyn

Vrijdag 29 januari 2021 om 12:00 uur start de verkoop van het allerlaatste woonaanbod.


Heerlijk ruim en modern wonen vlakbij het gezellige centrum van Assen. Het kan in Asselyn!
Op deze unieke locatie op het voormalige veemarktterrein wordt een stijlvolle nieuwbouwwijk
gerealiseerd. Met de bouw van fase 1 zijn de eerste contouren al zichtbaar. Spoedig zal ook
fase 2 gebouwd worden. Het laatste woonaanbod, dat 29 januari in verkoop gaat, bestaat uit
ruime stadvilla’s, geschakelde stadsvilla’s en hippe appartementen. Intussen is er begonnen
met de bouw van de woningen van de eerste fase. Loop eens langs de bouwplaats en bekijk
met eigen ogen hoe de stadse en stoere woonwijk steeds verder vorm krijgt.

lees meer

6 of 18
7

Bosvilla’s Nooitgedacht

Riant wonen op een prachtige locatie
KOPEN = BOUWEN

5 prachtige vrijstaande Bosvilla’s. Gelegen op een unieke plek, aan de rand van de groene nieuwbouwwijk Nooitgedacht, deze woningen worden duurzaam, gasloos gebouwd, vloerverwarming op de begane grond, met een erker, aangebouwde garage, inpandige bijkeuken en 4 slaapkamers met diverse indeling- en uitbreidingsmogelijkheden.

De groene nieuwbouwwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Indeling: Begane grond: zijentree, met hal, trapgang, toilet (incl. sanitair en tegelwerk), meterkast en garderobehoek, deur naar riante woonkamer met een erker aan de zijgevel en de keuken aan de achterzijde (exclusief) diverse indelingen mogelijk, achter de keuken is de inpandige bijkeuken met mogelijkheid voor wma en de opstelling van de warmtepomp. Via openslaande deuren komt u in de tuin en de garage is aangebouwd. Eerste verdieping: Overloop met 4 slaapkamers, voorzien van elektrische verwarming, een royale badkamer, inclusief sanitair en tegelwerk, via een vaste trap komt u op de, Tweede verdieping: een royale zolderruimte waar nog 1 of 2 (slaap) kamers gerealiseerd kunnen worden.

Doordat de woningen zeer energiezuinig worden gebouwd kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor extra leencapaciteit. De hypotheekadviseurs van Lamberink FA informeren u graag!

lees meer

7 of 18
8

De Melkweg Oosterwolde

Nu fase 1 is opgeleverd en fase 2 in aanbouw is, volgt de volgende en tevens laatste fase in het nieuwbouwproject De Melkweg. Deze plek kent een lange en rijke historie in de zuivelindustrie (tot 2004). Dit verklaart de naam van het nieuwbouwproject ‘De Melkweg’. De Melkweg kent een diversiteit aan woningen. Zo zijn er rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen, klaverbladwoningen en appartementen!

In deze laatste fase worden de volgende woningen aangeboden:

– Appartementen In het kleinschalige appartementencomplex, genaamd “De Melkweg”, worden vijf appartementen gerealiseerd. Elk appartement is uniek. Zo is het mogelijk om op de begane grond te wonen met een terras, op de eerste verdieping met dakterras of in het penthouse op de tweede verdieping.

-Klaverbladwoningen Deze ruime woningen zijn uitermate geschikt voor thuiswerkers/beroep aan huis of (grotere) gezinnen. In totaal worden vier klaverbladwoningen gerealiseerd. Twee van deze woningen worden in basis uitgevoerd met maar liefst vijf (!) slaapkamers. De andere twee woningen hebben in basis vier slaapkamers.

-Twee-onder-een kapwoningen Ook in deze laatste fase worden twee-onder-een kapwoningen aangeboden. Kies je voor de twee-onder-een kapwoning gelegen aan de Wrongel of kies je voor uitzicht op de Opsterlandse Compagnonsvaart?

Prijzen vanaf € 249.500,-

lees meer

8 of 18
9

Heldenhof Emmen

Heldenhof Emmen: Stadswonen met allure!

Bouwnummer 14 € 366.250,- von

Energieneutraal wonen aan de rand van het centrum van Emmen. Dat klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn?

Heldenhof bestaat op hoofdlijnen uit drie basis woningtypes (A, B en C) met daarop enkele variaties. Alle woningen zijn energieneutraal en door middel van de kopersopties te personaliseren.

Woningtype B (ca. 140 m2) bestaat uit 3 lagen. Op de begane grond bevindt zich een grote leefkeuken en een bijkeuken/berging. De eerste etage voorziet in een grote living en een slaap-/hobbykamer. De tweede etage bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een berging/technische ruimte

KeKenmerken – Duurzaam: gasloos en energieneutraal – Compleet: standaard voorzien van o.a. sanitair en tegelwerk en zonnepanelen – Comfortabel: standaard voorzien van uitstekende isolatie en vloerverwarming – Onderhoudsarm: er wordt gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen – Hoogstaande architectuur – Diverse opties: personaliseer uw woning

Energie neutraal Een energie neutrale woning is een uiterst duurzame woning. Energie neutraal (ook wel EPC = 0) betekent dat alle energie die nodig is voor verwarming, warm tapwater en ventilatie (gebouw gebonden energieverbruik) zelf opgewekt wordt. Dit gebeurt door bijvoorbeeld zonnepanelen. De berekening hiervoor is gebaseerd op gemiddelden en een genormeerd verbruik en komt voort uit NEN 7120. Uw energierekening bestaat dus in principe grotendeels uit huishoudelijk energieverbruik.

Financiering duurzame woningen Voor duurzame woningen gelden extra aantrekkelijke financieringsvoorwaarden. Zo is extra kredietruimte mogelijk. Ook geven veel aanbieders van hypotheken aanzienlijke rentekortingen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Onze makelaars kunnen u hier uitgebreid over informeren.

lees meer

9 of 18
10

Kavels Nooitgedacht

NOOITGEDACHT | BIJZONDER THUIS IN DE NATUUR

Binnenkort in verkoop:
Nog drie Eskavels en een aantal Hofkavels

De groene woonwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen. Vanaf de N33 zijn er (snelle)busverbindingen met Assen, Emmen en Groningen.

BOUWKAVELS Boskavels | Op deze kavels kunt u een vrijstaande woning bouwen en krijgt u een eigen stukje bos als tuin. In elk jaargetijde kunt u genieten van de natuur om u heen, bijvoorbeeld het prille groen in de lente of liggen in de schaduw van uw eigen eik in de zomer. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen!

Hofkavels | Voor een kavelprijs waar u direct blij van wordt kunt u hier, aan de Brinkhof, uw eigen vrije kavel verwerven voor de bouw van een vrijstaande woning, met voldoende ruimte voor een garage en tuin. De kavels hebben een centrale ligging in de woonwijk.

Laankavels | Hier heeft u veel ontwerpvrijheid om uw droomwoning te creëren. Doordat de kavels liggen aan de bosrand en er hier geen doorgaande wegen liggen kunt u optimaal genieten van de rust!

Is de kavel van uw keuze gereserveerd of onder optie? Wij noteren u graag als reservekandidaat!

Indien u een kavel voorlopig reserveert wordt er een eerste, oriënterend gesprek voor u ingepland. Uiterlijk twee weken na dit gesprek beslist u of u overgaat tot een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van €500,- aan de gemeente. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de kavelkoopsom per maand. Tijdens het oriëntatie- en aankoopproces is onze ervaren nieuwbouwadviseur u graag van dienst met ondersteuning en advies. Zodra u tot koop over wilt gaan maken wij zo spoedig mogelijk de koopovereenkomst voor u op, welke u zowel bij ons op kantoor als thuis (desgewenst tijdens een (video)belafspraak) kunt tekenen.

lees meer

10 of 18
11

Kazernekwartier fase 1 

Het Kazernekwartier: helemaal je thuis
Van de verticale raampartijen bij de entree tot de cellen in het hoofdgebouw: het is alsof de tijd heeft stilgestaan in Assen. Maar niets is minder waar. De voormalige kazerne aan de Beilerstraat is klaar voor een nieuwe toekomst.

Het markante gele marechausseecomplex met haar verspringende gebouwen, gevels, dakgoten en noklijnen is een prachtig voorbeeld van hoe kazernes in de jaren ’30 werden gebouwd. Na vele jaren van dankbaar gebruik krijgt het complex een nieuwe functie.

Fase 1 betreft de transformatie van het hoofdgebouw. Dit karakteristieke pand biedt straks plaats aan 3 ruime appartementen en 4 (kapiteins)woningen met eigen tuin. In alle woningen proef je via zorgvuldig bewaard gebleven details uit het verleden nog steeds de spraakmakende historie van de kazerne. Hier voel je je gegarandeerd meteen thuis.

Het krachtige gebouw uit de jaren ’30 wordt volledig gerestyled tot modern wooncomplex. Daarbij blijven karakteristieke elementen zoveel mogelijk behouden, maar staan wooncomfort en duurzaamheid voorop. Voor een goed wooncomfort en zuinig energiegebruik worden de installaties vervangen volgens de huidige normen en wordt het gebouw grondig geïsoleerd. Zo is de kazerne klaar voor de toekomst.

4 KAPITEINSWONINGEN In de kapiteinswoningen geniet je van rust, ruimte en je eigen zonnige tuin. De woningen hebben een royale leefruimte, 3 slaapkamers en een prachtige grote zolder die je eventueel zelf kunt indelen voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek.

3 RUIME APPARTEMENTEN In het hoofdgebouw komen 3 ruime appartementen met diverse mogelijkheden qua indeling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een extra slaapkamer te realiseren. Wilt u voor het appartement op de begane grond gaan met tuin of spreekt een appartement op de eerste of tweede verdieping meer aan?

De voormalige kazerne staat aan de Beilerstraat vlakbij het Asserbos. Een achtertuin om van te dromen en een heerlijke omgeving voor een wandeling of fietstocht.

Een dagje uit, op bezoek bij vrienden of familie: via de uitstekende uitvalswegen ben je snel op weg. Het gezellige winkelcentrum van Assen ligt op fietsafstand, net als alle overige faciliteiten.

lees meer

11 of 18
12

Kazernekwartier fase 2

Comfortabel en duurzaam wonen aan de Beilerstraat in Assen.
Binnenkort in verkoop!

Fase 2 van het Kazernekwartier bestaat uit de verkoop van de karakteristieke loft en een nieuw appartementencomplex die gerealiseerd gaan worden.

8 RUIME APPARTEMENTEN Ruime appartementen van circa 92 m2. De appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, keuken, balkon en bergingsruimte. Er kan een keuze gemaakt worden uit diverse indelingsvarianten.

4 ROYALE MAISONNETTES Deze royale maisonnette hebben een woonoppervlakte van circa 155 m2 en zijn gekenmerkt met twee woonlagen. op de eerste woonlaag bevinden zich de ruime woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een badkamer, balkon en ruime bergruimte. Op de tweede woonlaag bevindt zich een derde slaapkamer en een hobbyruimte.

1 LOFT De uitstraling van de loft stamt uit het verleden. De loft werd vroeger gebruik als paardenstal voor de marechaussee. De loft heeft op de begane grond een gedeelte waar de bergingen van het appartementencomplex en de loft worden gerealiseerd. De begane grond is ook voorzien van de entree, een toilet, hobbyruimte bijkeuken en een trapopgang naar de verdieping. De verdieping van de loft is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, badkamer en een slaapkamer. Door de grote raampartijen in de woonkamer zal het als licht en ruimtelijk worden ervaren.

De voormalige kazerne staat aan de Beilerstraat vlakbij het Asserbos. Een achtertuin om van te dromen en een heerlijke omgeving voor een wandeling of fietstocht.

Een dagje uit, op bezoek bij vrienden of familie: via de uitstekende uitvalswegen ben je snel op weg. Het gezellige winkelcentrum van Assen ligt op fietsafstand, net als alle overige faciliteiten.

lees meer

12 of 18
13

Langedijk Assen

Levensloopbestendig wonen aan de Langedijk

Op een mooie locatie aan de rand van het centrum van Assen worden 3 comfortabele levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

De woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond, zijn energiezuinig en hebben een stenen garage op gezamenlijk (mandelig) terrein. De woningen worden voorzien van zonnepanelen, luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond. Op de verdieping is er een ruime etage die naar eigen wens ingedeeld en ingericht kan worden.

Indeling: Via de entree kom je in de hal, hier bevinden zich de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de etage en de toegang naar de badkamer en woonkamer. De ruime woonkamer heeft een open keuken en toegang tot de slaapkamer, vanuit de slaapkamer kun je met een schuifdeur ook in de badkamer komen. Vanuit de keuken kom je in de technische ruimte, hier zit ook de aansluiting voor de wasmachine en deur naar de achtertuin. De berging is vanaf de tuin bereikbaar. Op de verdieping is vanaf de overloop een riante slaapkamer bereikbaar en een berging, de berging is naar eigen wens in te delen.

Kenmerken: – Duurzaam: gasloos en voorzien van zonnepanelen – Compleet: standaard voorzien van slaapkamer en badkamer op de begane grond – Diverse opties: personaliseer uw woning

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Prijs vanaf € 325.000,-

lees meer

13 of 18
14

Parkvilla’s Nooitgedacht

Door Tonnis Bouman, architect te Groningen ontworpen; energiezuinige Levensloopbestendige parkvilla’s.

Nooitgedacht, bijzonder thuis in de natuur

Een bosrijke, groene nieuwe woonwijk genaamd ”Nooitgedacht” beschikt over energiezuinige woningen omgeven in de prachtige natuur. Op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Deze fraaie woonwijk biedt een gevarieerd aanbod van vrije kavels in allerlei maten en bouwmogelijkheden, levensloopwoningen, twee onder één kap woningen, eengezinswoningen tot deze prachtige parkvilla’s.

Deze halfvrijstaande parkvilla’s zijn omgeven met groen en hebben een prettige, beschutte ligging. Deze exclusieve villa’s zijn levensloopbestendig en liggen op een riante kavel van minimaal 350 m2 tot ca. 490 m2. De woningen worden geleverd met een houten buitenberging, zijn volledig gasloos en zeer energiezuinig met een EPN van minder dan 0! Daarnaast zijn er meerdere indelings- en uitbreidingsmogelijkheden.

De woningen zijn voorzien riante woonkamer met open keuken, slaapkamer of werkkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een berging/wasruimte. Er is een grote bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Prijzen vanaf € 342.000,-

lees meer

14 of 18
15

‘t RoldensBuiten

 

Liefhebbers van uniek wonen opgelet!

In het centrum van Rolde worden het oude gemeentehuis en de voormalige pastorie getransformeerd naar twee prachtige stijlvolle complexen, met in totaal 11 appartementen.

HET PROJECT | 11 appartementen Wonen in het oude gemeentehuis of in de voormalige pastorie van Rolde? Met alle voorzieningen om de hoek is er aan comfort geen gebrek. Tevens worden alle appartementen hoogwaardig en duurzaam afgewerkt en is er een prachtige royale aangelegde tuin als gezamenlijke buitenruimte aanwezig voorzien van een zwembad.

Het voormalige gemeentehuis Het voormalig gemeentehuis in Rolde is gebouwd in 1918 door de architect J. Neisingh uit Assen. Tot 1974 is dit in gebruik geweest door de gemeente. Het betreft misschien wel één van de belangrijkste monumenten die Rolde heeft. Met de prachtige entreehal en vele oude elementen wordt het een prachtig gebouw om in te wonen. De belangrijkste architectonische kenmerken zullen bewaard blijven en geven een sterk karakter. De tuinen rondom zijn fraai en ook bevindt zich hier een zwembad. In totaal zullen 4 appartementen gerealiseerd worden in dit pand.

De oude pastorie Ook de oude pastoriewoning wordt weer nieuw leven ingeblazen. In totaal zullen hier 7 appartementen worden gerealiseerd. De voormalige praktijk aan de achterzijde wordt gesloopt en zal plaats gaan maken voor een moderne uitbouw met veel lichtinval. Oud en nieuw zullen elkaar verstreken. De appartementen variëren in grootte en zijn gelegen op de begane grond of bestaan bijvoorbeeld uit twee woonlagen (maisonnette). Alle appartementen hebben ten minste één apart toilet en de mogelijkheden om in de badkamer een toilet te realiseren. De posities van de keuken en de woonkamers zijn zo optimaal mogelijk benut. Daar waar mogelijk kan de indeling gewijzigd worden naar de wensen van de toekomstige bewoner.

KENMERKEN

* 11 appartementen

* 4 in het oude gemeentehuis

* 7 in de voormalige pastorie

* riante aangelegde tuin

* zwembad op het perceel

* voldoende parkeergelegenheid

lees meer

15 of 18
16

Thuis in Delftlanden

Thuis in Delftlanden te Emmen

In verkoop acht levensloopwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen in de wijk Delftlanden te Emmen.

Acht twee-onder-één kapwoningen: – Kaveloppervlaktes van 410 t/m 412 m2 – Woonoppervlaktes vanaf 134 m2 – Bouwnummer 15,16 en 11, 12 zijn voorzien van een schildkap – Bouwnummer 13,15 en 09, 10 zijn voorzien van een dwarskap – De woningen zijn voorzien van een aangebouwde garage (bouwnummer 9 is voorzien van een erker en een vrijstaande berging) – Met diverse uitbreidingsmogelijkheden en indelingsvarianten. – Inclusief sanitair en tegelwerk.
Prijs € 315.000,-

Acht levensloopwoningen: – Type A en Type B – Kaveloppervlaktes van ca 405 m2 – Woonoppervlaktes vanaf 90 m2 – De woningen hebben een royale woonkamer en keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een berging allemaal op één woonlaag. Met een oprit voor de auto en en een tuin. – Diverse optiemogelijkheden – Inclusief sanitair en tegelwerk.
Prijs € 283.500,-


Delftlanden, de jongste wijk van Emmen, ligt zeer gunstig ten westen van het centrum van Emmen en is goed te bereiken vanaf de N34, A37 en A28. In slechts twee autominuten zit je op de N34. Bovendien ligt het station Emmen Zuid ten zuiden van Delftlanden. Het station is stopplaats voor zowel de stoptrein als sneltrein.

In de wijk is een MFA gevestigd met daarin twee scholen (openbaar en christelijk), een voorschool en een kinderopvang.

lees meer

16 of 18
17

Vestepoort Veendam

Binnenkort in verkoop

12 appartementen in Veendam

Een unieke plek op steenworp afstand van het centrum! Op de hoek tussen het Prins Hendrikplein en de Prinsentuin, komt appartementencomplex ‘Vestepoort’. Het gebouw met 12 appartementen markeert de toegang naar het centrum vanaf de westzijde van de stad.

De gemeente wil hier tevens graag de kruising aanpakken, zodat de Prinsentuin ook voor autoverkeer aansluit op de toekomstige Ovotonde.

Appartementen De appartementen van circa 90m2 woonoppervlak, beschikken over een royale woon/eetkamer, 2 slaapkamers, een badkamer, en separaat toilet. De appartementen worden standaard voorzien van comfortabele vloerverwarming en hebben allen een ruim terras of balkon.

Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats en eigen berging op straatniveau. Daarnaast zijn er op het terrein ook nog enkele bezoekersparkeerplaatsen.

Informatie en verkoop Op dit moment wordt het plan verder uitgewerkt. Naar verwachting zullen de appartementen het 1e kwartaal van 2021 in verkoop gaan.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het project en meldt u aan als belangstellende op nieuwwonendrenthe.nl

lees meer

17 of 18
18

Kloosterveen III

De nieuwbouwwijk Kloosterveen is volop in ontwikkeling.
De verschillende woonbuurten hebben allemaal hun eigen karakter. Allerlei type woningen en bouwstijlen zie je er terug. Een boeiende, aansprekende wijk, te midden van veel groen en water. 

De woonwijk Kloosterveen wordt uitgebreid: Kloosterveen III. Tussen de huidige bebouwing en de Norgervaart is ruimte voor zo’n 2250 nieuwe woningen. Kloosterakker is het eerste deelgebied dat ontwikkeld gaat worden. Dit gebied grenst aan de Kloosterhage en Kloosterkade. Hier is ruimte voor circa 500 woningen, met onder andere rijwoningen en twee-onder-één kapwoningen.

Op dit moment zijn de woningtypes nog niet bekend, naar verwachting is er voor elk wat wils: koop en huur, vrijstaand, twee-onder-een-kap, rijenwoningen en appartementen. Daarnaast zullen vermoedelijk vrije kavels uitgegeven worden door de gemeente Assen.

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze projecten in Kloosterveen III? Schrijf u nu alvast in om niets te missen! 

lees meer

18 of 18