Hoving Kunststof Bouw in Gieten viert 25- jarig jubileum!

Na 7 jaar ervaring in de bouw besloot Gerrit Jan Hoving in 1985 zijn carrière te gaan voortzetten in de kunststof. Hij werkte eerst in de buitendienst voor een kozijnenfa- briek in Stadskanaal, daarna bij een bedrijf in het midden van het land en startte uit- eindelijk op 16 oktober 1995 met HKB. Het werd een vliegende start en al snel bleek het toenmalige pand te klein. In december 1997 verhuisden Gerrit Jan en zijn vrouw Hennie naar Gieten waar inmiddels een nieuw bedrijfspand met daarbij een woning gebouwd was.

Na in de eerste jaren behoorlijk gegroeid te zijn besloten Gerrit Jan en Hennie in 2000 om wat in te krimpen en terug te gaan naar een kleinere en meer overzichtelijke groep vaste me- dewerkers. “Meer is niet altijd beter, groter wil niet zeggen dat het meer oplevert.” zegt Gerrit Jan hierover. “We hebben sindsdien goede jaren gehad en fijne contacten met onze leveran- ciers en klanten opgebouwd.”

Aanstaande vrijdag, op 16 oktober, viert HKB dan ook het 25- jarig bestaan. “Terugkijkend op de afgelopen 25 jaar kan ik niet anders constateren dan dat we trots zijn op het mooie bedrijf dat we hebben opgebouwd.” aldus Gerrit Jan. HKB levert topkwaliteit kunststof pro- ducten van het merk Gayko, een merk dat in Duitsland in de top 4 van bestverkochte merken staat en wekelijks in Gieten levert. Netheid en kwaliteit staan bij HKB hoog in het vaandel.

Gerrit Jan: ‘We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. 2020 is tot nu toe een bijzon-
der goed jaar voor ons geweest, ondanks de uitbraak van het coronavirus en we zijn ons erg bewust van het feit dat het ook anders had kunnen zijn. Graag willen we via deze weg alle col- lega ondernemers en andere mensen die het op dit moment niet zo gemakkelijk hebben heel veel sterkte wensen. Blijf met beide benen aan de grond in deze toch wat onzekere tijden.”

Gerrit Jan en Hennie hadden het jubileum natuurlijk graag groots willen vieren met een feestelijke open dag maar moeten, net als veel anderen, nu toch even pas op de plaats maken. Gerrit Jan belooft ons echter dat we dit nog tegoed houden!

U vindt HKB Gieten aan de Hoevenkamp 4 in Gieten. Tel. 0592-266010 of kijk op www.hkb-gieten.nl

Delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp