Bezoekers

Boeiend presentatieprogramma op Bouwplan, Thuis in Wonen!

In de presentatieruimte worden dagelijks meerdere interessante presentaties gegeven. Er wordt een gevarieerd en interessant programma aangeboden! In aanloop naar de beurs wordt het presentatieprogramma via onze website bekend gemaakt, houd deze dus goed in de gaten! 

BUITENKANS! Gratis interieuradvies en trendpresentaties!

Op de beurs is een speciale Interieurroute te volgen. Wanneer u de Interieurroute volgt komt u langs verschillende bedrijven op het gebied van interieur, hier kunt u terecht voor de laatste trends op interieurgebied. U kunt hierbij denken aan de trends op het gebied van keukens of badkamers, maar natuurlijk ook aan trends op het gebied van kleur en inrichting. Even als tijdens de 20e editie van Bouwplan, Thuis in Wonen, zal ook dit jaar weer een interieurstylist klaar staan voor al uw vragen. Deze interieurstylist zal op de beurs gratis advies geven, ook kunt u een presentatie bijwonen over de nieuwste trends. Nadere informatie volgt in aanloop naar de beurs.  

Gratis tuinadvies op het Tuinadviesplein

Gaat uw tuin binnenkort op de schop? Als de woning wordt verbouwd, wordt ook vaak de tuin op de schop gezet. Daarom staan er ook dit jaar een aantal tuinbedrijven voor u klaar tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen. Zo kunt u op de beurs bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof terecht voor gratis tuinadvies!

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof is expert op het gebied van tuinrenovatie, herinrichting van de tuin en advies over onderhoud van de tuin. Bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof draait alles om de liefde voor de natuur en voor tuinen. Met veel inlevingsvermogen, deskundigheid en het vermogen om de wensen van klanten uit te werken in praktische oplossingen worden klanten voorzien van mooie adviezen. Zo kunt u ook tijdens de beurs terecht bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof, voor gratis en deskundig advies.

Meld u aan voor de bezoekers nieuwsbrief van beurs Bouwplan, Thuis in Wonen:

 

Nieuwsbrief beurs Bouwplan, Thuis in Wonen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date

Sluit Menu