Expo Assen

24 T/M 26 JANUARI

Image is not available

Expo Assen

23 T/M 25 JANUARI

Slider

Beurs Bouwplan

Van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 januari 2019 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in wonen, voor de 23e keer georganiseerd.Laat u als bezoeker verrassen tijdens de beurs! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. Het event vindt plaats in de Expo Assen.

Ook tijdens de editie in 2019 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting van een huis of de isolatie daarvan, u kunt het allemaal vinden op beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Maar ook nieuwbouwplannen en kavels worden gepresenteerd tijdens Bouwplan, Thuis in Wonen. Ieder jaar presenteren meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe zich tijdens de beurs met onder andere nieuwbouwprojecten en bouwkavels.

Dit jaar zullen er weer verschillende thema’s op de beurs te vinden zijn, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. Deze thema’s zullen in de vorm van verschillende routes makkelijk te vinden zijn. Zo kunt u op de beurs gericht zoeken en heeft u een compleet overzicht wat er op elk themagebied te vinden is.

Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden, houdt u onze website dus goed in de gaten!

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van beurs Bouwplan, Thuis in Wonen 2018

Boeiend presentatieprogramma op Bouwplan, Thuis in Wonen!

In de presentatieruimte worden dagelijks meerdere interessante presentaties gegeven. Er wordt een gevarieerd en interessant programma aangeboden! In aanloop naar de beurs wordt het presentatieprogramma via onze website bekend gemaakt, houd deze dus goed in de gaten! 

BUITENKANS! Gratis interieuradvies en trendpresentaties!

Op de beurs is een speciale Interieurroute te volgen. Wanneer u de Interieurroute volgt komt u langs verschillende bedrijven op het gebied van interieur, hier kunt u terecht voor de laatste trends op interieurgebied. U kunt hierbij denken aan de trends op het gebied van keukens of badkamers, maar natuurlijk ook aan trends op het gebied van kleur en inrichting. Even als tijdens de 20e editie van Bouwplan, Thuis in Wonen, zal ook dit jaar weer een interieurstylist klaar staan voor al uw vragen. Deze interieurstylist zal op de beurs gratis advies geven, ook kunt u een presentatie bijwonen over de nieuwste trends. Nadere informatie volgt in aanloop naar de beurs.  

Gratis tuinadvies op het Tuinadviesplein

Gaat uw tuin binnenkort op de schop? Als de woning wordt verbouwd, wordt ook vaak de tuin op de schop gezet. Daarom staan er ook dit jaar een aantal tuinbedrijven voor u klaar tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen. Zo kunt u op de beurs bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof terecht voor gratis tuinadvies!

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof is expert op het gebied van tuinrenovatie, herinrichting van de tuin en advies over onderhoud van de tuin. Bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof draait alles om de liefde voor de natuur en voor tuinen. Met veel inlevingsvermogen, deskundigheid en het vermogen om de wensen van klanten uit te werken in praktische oplossingen worden klanten voorzien van mooie adviezen. Zo kunt u ook tijdens de beurs terecht bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof, voor gratis en deskundig advies.

Heeft u nog vragen? Neem dan via deze  link contact met ons op!

Sluit Menu